Home  »   

Woningbouw


Alles wat uw woning nodig heeft

Verwarming en sanitair: het zijn twee begrippen die hand in hand gaan wanneer we het hebben over comfortabel wonen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u sanitaire- of verwarmingswerken liever in de handen legt van een betrouwbare vakman zoals Abati. Wij zijn immers gespecialiseerd in het creëren van een optimaal wooncomfort, gaande van verwarming en sanitair tot ventilatie en airconditioning.

De hoogste kwaliteit, die vindt u bij ons!

Kiezen voor Abati, da’s kiezen voor kwaliteit. Of het nu gaat om de materialen, de installatie of de naservice: enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Zo werken wij samen met verschillende groothandels waadoor u steeds kunt kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment. Sanitair in elke mogelijke stijl en prijsklasse, budgetvriendelijke radiatoren en hun design varianten, van condensatieketels tot de allernieuwste technologieën, enzovoort.

Uw woning is ons beginpunt

Bij Abati zullen we nooit "zomaar" een verwarmingsinstallatie of sanitair installeren. Elke plaatsing vertrekt namelijk vanuit uw woning, uw behoeften en uw interieur. Een belangrijk punt is voor ons dan ook om telkens oplossingen te bieden die niet enkel functioneel zijn, maar ook perfect passen in uw interieur. Bovendien vertrekken wij ook steeds vanuit uw energieverbruik en berekenen we zo welke installatie het beste bij u past. Op die manier wordt er geen onnodige energie verspild!

Abati voelt als geen ander de moderne behoeften aan op vlak van wooncomfort. Doorheen de jaren hebben wij ons dan ook gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie en airconditioning, welke stuk voor stuk bijdragen tot uw comfort. Naast comfort is ecologie trouwens een tweede aandachtspuntje bij alles wat wij doen. Wilt u graag meer weten? Contacteer ons dan snel!