Home  »  Ons bedrijf  »  Visie

Visie


Dit is waar Abati voor staat


Aandacht voor het milieu

Zuinig omgaan met energie was nog nooit zo belangrijk als de dag van vandaag. Abati doet er dan ook alles aan om duurzame installaties te realiseren, die een hoog rendement perfect weten te combineren met een laag energieverbruik. Zo volgen wij de laatste tendensen steeds op de voet om onze klanten de meest energiezuinige oplossingen te kunnen bieden op gebied van klimatisatie en sanitair.

Een efficiënt projectmanagement 

Abati denkt aan alles. Zo zullen wij tijdens de ontwerpfase van uw installatie al rekening houden met toekomstige onderhoudswerken, herstellingen, en zelfs eventuele uitbreidingen. Op die manier ontwerpen we een installatie die perfect past binnen uw project. Daarenboven doen wij er alles aan om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Een efficiënt projectmanagement is dan ook een constante in alles wat wij doen, gaande van de planning tot de ingebruikneming van uw installatie.

Een uitgebreid werkgebied

Van industriële projecten tot kantoorgebouwen, van scholen tot appartementen, en van laboratoria tot woonhuizen: Abati is werkzaam in vrijwel alle sectoren die eigen zijn aan onze branche. Ons doel is immers om een gezond binnenklimaat te creëren, ongeacht waar men dit nodig heeft. Daarenboven streven wij ernaar om voor elk project een oplossing op maat te bieden met een voortreffelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Wederzijds respect

Wederzijds respect binnen onze onderneming is een laatste eigenschap die Abati hoog in het vaandel draagt. Het creëren van een aangenaam werkklimaat behoort dan ook onlosmakelijk tot onze doelstellingen. Wij beseffen immers maar al te goed dat Abati steunt op een samenhangende groep van mensen, die elk hun eigen steentje bijdragen tot ons bedrijf.