Home  »  Service  »  Service, onderhoud & expertise

Service, onderhoud & expertise

Het beste voor uw installatie

Abati biedt producten en oplossingen voor projecten van eender welke omvang. Groot of klein, professioneel of particulier: wanneer het gaat om klimatisatie, sanitair en elektriciteit zijn wij de ideale partner. Daarenboven behoort niet enkel een piekfijne installatie tot onze diensten. Het onderhoud en nazicht kunt u immers eveneens aan ons overlaten, en door onze doorlopend bereikbare klantendienst staan wij 24 uur op 24 voor u klaar.

Wij onderhouden uw verwarmings- of klimaatsysteem

Om ervoor te zorgen dat uw verwarmings- of klimaatsysteem optimaal functioneert is een regelmatig onderhoud een absolute noodzaak. Door een goed onderhoud zal uw installatie immers niet alleen een langere levensduur krijgen: ook uw energieverbruik zal tot een minimum beperkt blijven. Om u hierbij te helpen biedt Abati dan ook verschillende mogelijke onderhoudscontracten waarin onze diensten worden gebundeld. Op die manier bieden wij voor ieder project een contract op maat.
Gaat er in de tussentijd toch iets mis met uw verwarmings- of klimaatsysteem? Dan kan Abati snel ingrijpen. Onze klantendienst staat namelijk altijd voor u klaar, waardoor wij snel en efficiënt kunnen reageren bij eventuele problemen met uw installatie.

Controle vanop afstand

Naast het onderhoud is ook de controle van uw installatie een vereiste voor een perfecte werking. Zo beschikt Abati over een technisch systeem waarmee men via het internet eventuele problemen kan opsporen en oplossen. Wanneer er iets misgaat is het systeem er eveneens toe in staat om dit automatisch te melden bij de klant en/of de installateur. Bovendien heeft ook de klant zelf toegang tot dit online systeem. Met een persoonlijk paswoord kunt u namelijk zelf de toestand van uw installatie bekijken.

Abati uit Wilrijk is gespecialiseerd in alles wat klimatisatie, sanitair en elektriciteit aanbelangt. Zowel voor particuliere woningen als voor meer omvangrijke, professionele projecten bieden wij dan ook de geschikte oplossingen. Daarenboven behoren een perfecte (na)service, regelmatig onderhoud en controle van uw installaties eveneens tot onze diensten. Contacteer ons snel voor meer informatie!