Home  »   

Scholen

Reeds voor verschillende scholen realiseerde Abati uit Wilrijk werken op vlak van ventilatie, verwarming en sanitair. Wij kunnen voor u dan ook volledige projecten verzorgen die van begin tot einde met de grootste zorg behandeld worden.


Werkzaamheden in scholen

Voor alles aangaande ventilatie, verwarming en sanitair kunt u rekenen op Abati. Zo kunnen wij volledige projecten voor u uitwerken en realiseren, maar verzorgen wij eveneens onderhoudswerken aan al deze installaties. Voorts behoort ook het vernieuwen van stookplaatsen tot onze diensten. Wilt u hier graag meer informatie over, dan kunt u ons steeds contacteren via het contactformulier.

Uw volledige project in onze handen

Samenwerken met Abati betekent een heuse meerwaarde voor uw project. Zo beschikken wij over een eigen studiedienst die uw plannen bestudeert en gericht advies geeft om uw project te optimaliseren. Onze ervaren medewerkers zorgen vervolgens voor een deskundige projectopvolging zodat alles binnen de afgesproken tijds- en budgetregeling wordt opgeleverd.

Ook na de ingebruikname zijn wij er voor u

De job van Abati stopt niet wanneer onze installaties in gebruik worden genomen. Zo beschikken wij over een spoedherstellingsdienst die u doorlopend kunt bereiken, zodat wij onmiddellijk kunnen ingrijpen bij eventuele problemen. Ook indien u vragen heeft kunt u steeds contact opnemen met onze klantendienst, welke eveneens 24/7 beschikbaar is.