Home  »  Professioneel  »  Verwarming

Enkele van onze realisaties

tedst

 smdkfjsdml dslfjksd mlfjds mlfj sdmlfj sdmlfjdslkfdslfjkdslkf
» meer info

Kalmthout Nieuwe brandweerkazerne


» meer info

Kapellen Vernieuwing oud gemeentehuis


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Professioneel - verwarming


Hoogefficiënte verwarmingssystemen.

Reeds vele jaren is Abati uit Wilrijk gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van grootschalige verwarmingsinstallaties. Tevens verzorgen wij stookplaatsrenovaties voor onder andere scholen, kantoren en appartementsgebouwen. Dankzij onze ruime ervaring kunt u bij ons rekenen op hoogefficiënte verwarmingssystemen die een maximaal rendement hebben. Op die manier zullen onze systemen niet enkel een gunstig effect hebben op het milieu, maar zullen ook uw energiekosten aanzienlijk gedrukt worden.

Energiezuinig verwarmen

Abati hecht groot belang aan het plaatsen van energiezuinige systemen. Zo zijn milieuvriendelijke projecten ons niet vreemd en streven wij bij elke installatie naar een hoog rendement in combinatie met een laag energieverbruik. Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende systemen met een warmtepomp of zonnepanelen, net zoals condensatieketels die een optimaal rendement garanderen. Dankzij onze gebouwbeheersystemen behoudt u bovendien steeds een duidelijk overzicht over de werking van uw verwarmingssysteem.

Wij verzorgen uw hele project

Abati beschikt over een eigen studiedienst waardoor steeds vlot en efficiënt kan worden ingespeeld op de vragen en noden van onze klanten. Zo denken wij reeds vanaf het ontwerp met u mee om samen tot een installatie te komen die volledig op maat is van uw project. Voorts beschikken wij over een team van technisch geschoolde medewerkers, gekwalificeerde projectleiders en gecertificeerde monteurs die alle laswerken en piping voor hun rekening kunnen nemen. Abati zorgt ervoor dat uw volledige project tot een goed einde wordt gebracht!

Verwarmingssystemen op maat van uw project, die bovendien topprestaties leveren en steeds het hoogste rendement bereiken: dit is dagelijkse realiteit voor Abati. Naast verwarmingssytemen en stookplaatsrenovaties kunt u eveneens bij ons terecht voor ventilatie- en klimatisatiesystemen, sanitaire installaties en allerhande elektriciteitswerken. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend contacteren.
Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties