Home  »  Professioneel  »  Ventilatie

Enkele van onze realisaties

Kalmthout Nieuwe brandweerkazerne


» meer info

Wilrijk Districtshuis


» meer info

Schoten Dienstencentrum Cogelshof


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Professioneel - ventilatie


Energiezuinig ventileren

In niet-residentiële gebouwen is ventilatie even noodzakelijk als in woningen. De aanvoer van verse lucht is immers een absolute must voor de gezondheid van de gebruikers en zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van het binnenmilieu aanzienlijk wordt verbeterd. Bovendien kunt u dankzij Abati op een energie-efficiënte manier ventileren, zodat u het maximum uit uw ventilatiesysteem kunt halen door slechts een minimum aan energie te verbruiken.

Abati staat voor u klaar

Van het ontwerp, de realisatie en bijhorende organisatie tot een uitstekende naservice met onderhoud: Abati zorgt ervoor dat uw volledige project tot een goed einde wordt gebracht. Zo beschikken wij over een eigen studiedienst waardoor we ventilatiesystemen kunnen ontwerpen die 100% op maat zijn van uw project. Daarenboven kunt u ook na de installatie van uw ventilatiesysteem op ons rekenen, dankzij onze klantendienst die 24uur op 24 bereikbaar is.

De nadruk op energiezuinige systemen

Om u een optimaal ventilatiesysteem te bieden werkt Abati enkel met de meest hoogwaardige luchtgroepen. Bovendien vindt u bij ons eveneens ventilatiesystemen met een uiterst hoge energierecuperatie, aangezien het plaatsen van energiezuinige systemen inherent is aan onze missie. Op die manier zullen onze systemen niet enkel een gunstig effect hebben op het milieu, maar zullen ook uw energiekosten aanzienlijk gedrukt worden.

Abati (provincie Antwerpen) heeft reeds vele jaren ervaring met het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van klimatisatiesystemen, sanitaire installaties en elektrische werken in grote projecten. Deze jarenlange ervaring maakt ons dan ook een betrouwbare partner voor projecten van elke omvang. Wilt u graag meer info over onze diensten, neem dan snel contact op via ons contactformulier.

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties