Home  »  Professioneel  »  Sanitair

Enkele van onze realisaties

Kalmthout Nieuwe brandweerkazerne


» meer info

Kapellen Vernieuwing oud gemeentehuis


» meer info

Wilrijk Districtshuis


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Professioneel - Sanitair


Industriële sanitaire installaties

Naast het installeren van HVAC-systemen en het renoveren van grote stookplaatsen is Abati eveneens gespecialiseerd in sanitaire installaties. Zo verzorgen wij industriële installaties voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties, waarbij we complexiteit steeds counteren met een uitgekiende projectbegeleiding. Abati staat dan ook voor degelijkheid, iets wat onze vele referenties in onder andere kantoren en appartementsgebouwen bewijzen.

Projecten van elke omvang

Bij Abati hebben we reeds vele jaren ervaring met het verzorgen van sanitaire installaties, zowel op particulier als op industrieel vlak. Een efficiënt project management is dan ook een vanzelfsprekend gegeven bij alles wat wij doen. Onze jarenlange ervaring in de sector en permanente training van onze medewerkers stellen ons in staat om steeds mee te evolueren met de allernieuwste technieken wat betreft energieverbuik en duurzame installaties.

Duurzame, energiezuinige installaties

Uw energieverbruik is een van onze grootste aandachtspunten. Bij Abati vindt u dan ook sanitaire installaties met een hoog rendement en, daar onlosmakelijk aan verbonden, een laag energieverbruik. Zo garanderen wij u niet enkel duurzame maar ook energiezuinige installaties die uw ecologische voetafdruk aanzienlijk zullen verkleinen.

Kwaliteit gegarandeerd

Kiezen voor Abati betekent kiezen voor kwaliteit. Zo beschikken wij over verschillende certificaten en erkenningen waardoor wij u een uitstekend resultaat kunnen garanderen, ongeacht de grootte of complexiteit van uw project. Bovendien staan onze vakmensen paraat tijdens elke stap van de werken; van de installatie tot de naservice.

Reeds vele jaren is Abati gespecialiseerd in industriële sanitaire installaties. Daarenboven behoren ook grootschalige stookplaatsrenovaties en het plaatsen van HVAC-systemen tot onze diensten. Indien u hier graag meer informatie over wenst, kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties