Home  »  Professioneel  »  Klimatisatie

Enkele van onze realisaties

Nijlen Basisschool


» meer info

Hoboken Districtshuis


» meer info

Wuustwezel Cultureel centrum


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Professioneel - Klimatisatie


Optimale klimatisatie dankzij Abati

Om goed te presteren en zich bovendien ook goed te voelen is een optimaal binnenklimaat van het grootste belang. Conreet gezien betekent dit dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid tot in de details aan de ruimte in kwestie worden aangepast. Om dit te bereiken is Abati het bedrijf dat u zoekt. Wij kunnen namelijk instaan voor de volledige conditionering van gebouwen om u een binnenklimaat op maat te garanderen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met de klimatisatiesystemen van Abati kunt u op een efficiënte en overzichtelijke manier het binnenklimaat in een gebouw controleren. Zo bieden wij onder andere koelingsystemen op ijswater of directe expansie, welke eveneens de relatieve luchtvochtigheidsgraad op een aangenaam peil brengen. Met de gebouwbeheersystemen van Abati kunt u er bovendien over waken dat uw klimatisatiesysteem zo efficiënt en zuinig mogelijk functioneert.

Uw noden en wensen: ons vertrekpunt

Bij Abati staat de klant centraal. Elk van onze oplossingen vertrekt dan ook vanuit uw wensen en noden. Zo voeren wij volledige studies uit waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften op vlak van luchtverversing, filtering, verwarming, vochtigheidsregeling, koeling, enzovoort. Hierbij zoeken we steeds naar de beste verhouding tussen investerings- en uitbatingskosten en passen we de regeltechniek volledig aan aan de behoefte van de klant.

Kwaliteitsgaranties bij Abati

Een ruime ervaring binnen het ontwerpen, installeren en onderhouden van klimatisatiesystemen, waarbij enkel wordt samengewerkt met gekwalificeerde projectleiders en technisch geschoolde medewerkers: da’s waar Abati garant voor staat. Daarenboven streven wij ernaar om steeds een centrale en coördinerende rol te spelen, zodat we te allen tijde aan de technische en budgettaire wensen van de eindklant kunnen voldoen.

Naast klimatisatiesystemen biedt Abati tal van andere oplossingen voor professionele projecten. Zo behoren verwarming, ventilatie, sanitair en elektrische installaties eveneens tot onze diensten. Wilt u hier graag meer informatie over, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te conctacteren.

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties