Home  » 

Enkele van onze realisaties

tedst

 smdkfjsdml dslfjksd mlfjds mlfj sdmlfj sdmlfjdslkfdslfjkdslkf
» meer info

Kalmthout Nieuwe brandweerkazerne


» meer info

Kapellen Vernieuwing oud gemeentehuis


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

professioneel - HVAC


HVAC

Optimale klimatisatie met een HVAC-systeem van Abati

Van scholen tot laboratoria, voor zowel overheids- als industriële projecten: Abati te Wilrijk biedt u een volledig pakket wat betreft Heating, Ventilation & Airconditioning. Reeds vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het installeren van deze systemen en werkten we onder andere voor de Universiteit Antwerpen en de Christelijke Mutualiteit. Onderhoud en een degelijke naservice zijn eveneens inherent aan onze diensten.

Installaties op maat volgens een efficiënt project management

Van de audit, het ontwerp, de realisatie en bijhorende organisatie tot een uitstekende naservice met onderhoud: Abati zorgt ervoor dat uw volledige project tot een goed einde wordt gebracht. Het spreekt bovendien voor zich dat overheids- of industriële projecten een efficiënte organisatie vereisen. Aangezien Abati reeds vele complexe projecten onder handen nam, is een efficiënt project management dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van onze diensten.

Wij leggen de nadruk op energiezuinige systemen

Naast een efficiënt project management ligt de focus van Abati eveneens bij het plaatsen van energiezuinige systemen. Bij elke installatie streven wij dan ook naar een hoog rendement in combinatie met een laag energieverbruik. Op die manier zullen onze systemen niet enkel een gunstig effect hebben op het milieu, maar zullen ook uw energiekosten aanzienlijk gedrukt worden.

Abati biedt u kwaliteitsvolle totaaloplossingen

Abati beschikt over verschillende erkenningen en certificaten, die bovendien behaald werden in verschillende vakdomeinen. Op die manier bieden wij gegarandeerd kwaliteitsvolle totaaloplossingen voor elk project inzake Heating, Ventilation & Airconditioning.

Een nauwkeurige audit vooraf, gevolgd door een feilloze plaatsing en aandachtige nazorg: dit zijn slechts enkele van de garanties die Abati u biedt. Daarenboven kunnen wij niet enkel iets voor u betekenen wat betreft HVAC-systemen, maar zijn we tevens specialisten inzake grootschalige stookplaatsrenovaties voor onder andere scholen, kantoren en appartementsgebouwen. Wilt u hier graag meer informatie over, dan kunt u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.