Home  »  Professioneel  »  Elektriciteit

Enkele van onze realisaties

Vestigingen carrosserie Care

 
» meer info

Professioneel - Elektriciteit


Abati, gespecialiseerd in elektriciteit

Grootschalige projecten binnen de industriële- en overheidssector behoren tot het vakgebied van Abati uit Wilrijk. Zo zijn wij experts in de plaatsing van industriële sanitaire installaties en kunnen wij u tevens een volledig pakket bieden wat betreft HVAC-systemen. Daarnaast kunt u eveneens bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van parlofonie-installaties, met alle daarbijhorende herstellingswerken.

Parlofonie en kleine elektriciteitswerken

Een van onze activiteiten is het installeren en onderhouden van parlofonie-installaties in appartementsgebouwen in het Antwerpse. Daar horen eveneens kleine herstellingen bij, zoals bijvoorbeeld het vervangen van stekkers of het herstellen van een minuterie. Voorts verzorgen wij ook herstellingswerken op vlak van elektriciteit bij grotere bedrijven, welke u kunt terugvinden bij onze realisaties.

Alles in verband met HVAC-systemen

De volledige klimatisatie van grote gebouwen behoort eveneens tot onze activiteiten. Wat betreft HVAC verzorgen wij ook steeds de elektriciteit in onze projecten, dit wil zeggen: de bekabeling, bordenbouw, optimalisatie, energiebeheersing en regeltechniek. Daarnaast kunnen wij in appartementen voor sociale huisvesting ook digitaal de verbruiken uitlezen van onder andere water en gas.

Abati (provincie Antwerpen) nam reeds vele grootschalige overheids- en industriële projecten voor zijn rekening. Het spreekt dan ook voor zich dat wij steeds werken volgens een efficiënt project management. De plaatsing en het onderhoud van sanitaire installaties, HVAC-systemen en andere elektriciteitswerken: Abati is de specialist die u zoekt.

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties