Home  »   

Enkele van onze realisaties

tedst

 smdkfjsdml dslfjksd mlfjds mlfj sdmlfj sdmlfjdslkfdslfjkdslkf
» meer info

Kalmthout Nieuwe brandweerkazerne


» meer info

Wilrijk Districtshuis


» meer info

Professioneel


Grootschalige projecten voor industrie en overheid

Reeds vele jaren heeft Abati uit Wilrijk ervaring met de installatie van klimatisatiesystemen en sanitair in omvangrijke industriële- en overheidsprojecten. Een efficiënt project management is dan ook een vanzelfsprekend gegeven in alles wat wij doen. Om te kijken wat wij reeds tot stand brachten kunt u steeds terecht op onze pagina met realisaties.

Volledige klimatisatie en industriële sanitaire installaties

Abati biedt u een volledig pakket wat betreft de klimatisatie van gebouwen. Zo zijn wij reeds vele jaren gespecialiseerd in het installeren van hoogstaande HVAC-systemen. Daarenboven zijn wij tevens specialisten in de plaatsing van industriële sanitaire installaties, eveneens met de nodige ervaring in zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.

Duurzaamheid en kwaliteit: onze pijlers

Kiezen voor Abati betekent kiezen voor kwaliteit. Zo beschikken wij over verschillende certificaten en erkenningen waardoor wij u een uitstekend resultaat kunnen garanderen. Daarenboven dragen wij duurzaamheid eveneens hoog in het vaandel. Een hoog rendement in combinatie met een laag energieverbruik is dan ook ons ultieme streefdoel.
Abati (provincie Antwerpen) is de ideale partner voor grootschalige HVAC- of sanitaire installaties. Van scholen tot laboratoria, zowel voor overheids- als voor industriële projecten: reeds vele jaren behoren deze diensten tot onze specialiteiten. Neem snel contact op met ons voor meer informatie.

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties