Home  »  Particulier  »  Verwarming

Enkele van onze realisaties

Halle Appartementen-Elisa-park


» meer info

Brasschaat Hairstyle Van koetsem


» meer info

Ukkel Luxe-appartementen-Hyde-park


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Particulier - Verwarming

Vind de verwarming die past bij u en uw woning

Goed wonen begint bij comfortabel wonen. Een constante, behaaglijke temperatuur is hier van het grootste belang. Bij Abati te Wilrijk kunt u daarom terecht voor allerlei zaken aangaande centrale verwarming, die volgens de hoogste kwaliteitsnormen door ons geleverd en geplaatst worden. Een uitstekende service en oog voor energiezuinige verwarmingsinstallaties maken bovendien onlosmakelijk deel uit van onze aanpak.

Enkel de meest kwalitatieve merken zijn goed genoeg voor ons

Om optimaal te voldoen aan de wensen van onze klanten werken wij enkel samen met de beste merken uit de sector. Radiatoren van Henrad en Radson, verwarmingsketels van Viessmann en Vaillant, sierradiatoren van Vasco en convectoren van Jaga: dankzij de uitgebreide collecties van deze merken vindt u bij Abati zeker wat u zoekt.

Energie besparen begint bij Abati

Bij Abati beseffen we als geen ander dat er zuinig moet worden omgesprongen met energie. Daarom bieden wij u allerlei mogelijkheden om energie te besparen in uw woning. Condensatieketels met het hoogste rendement of installaties met zonnepanelen en warmtepompen behoren dan ook allemaal tot ons gamma. Met de hulp van Abati zult u nooit onnodig energie verspillen!

Een piekfijne naservice dragen wij hoog in het vaandel

Naast de plaatsing is ook het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie van het grootste belang. Zo kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten, wat inhoudt dat onze vakmensen op regelmatige tijdstippen uw installatie komen controleren. U heeft bovendien de keuze tussen een contract met of zonder dekking van herstellingen. Heeft u een probleem met uw verwarming? Dan staat ons team 24 uur op 24 voor u klaar, zélfs in het weekend.

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare firma voor het leveren en plaatsen van de centrale verwarming in uw woning? Iemand die altijd voor u klaarstaat en bovendien zijn steentje bijdraagt aan het milieu? Zoek dan niet langer, want Abati in Wilrijk is voor u de geknipte partner. Naast verwarming kunnen wij ook instaan voor uw sanitaire installatie. Wilt u graag meer weten over onze diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met plezier verder!


Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties