Home  »  Particulier  »  Ventilatie

Enkele van onze realisaties

Halle Appartementen-Elisa-park


» meer info

Brasschaat Hairstyle Van koetsem


» meer info

Antwerpen Loften Schouwkensstraat


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Particulier - Ventilatie


Geniet van verse lucht met een ventilatiesysteem

Verse lucht is de brandstof die ons lichaam aanvoert. Een degelijk ventilatiesysteem is dan ook onmisbaar in uw woning. Bij Abati vindt u verschillende types ventilatiesystemen, die elk perfect kunnen worden afgestemd op uw woning en uw wensen. De plaatsing gebeurt steeds met de grootste nauwkeurigheid en uiteraard behoort ook een uitstekende naservice tot onze diensten.

Alle types ventilatiesystemen bij Abati

Abati biedt u verschillende types ventilatiesystemen aan die telkens door onze vakmensen worden geplaatst. Dit alles gebeurt met de grootste precisie en oog voor detail, zodat uw ventilatiesysteem een heuse aanwinst zal zijn voor uw woning. Wilt u graag meer informatie over de verschillende ventilatiesystemen? Dan helpt Abati u graag verder!

Ventilatiesystemen op maat

Het leveren van maatwerk is voor Abati als het ware een tweede natuur. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een ventilatiesysteem dat perfect afgestemd is op uw wensen en uw woning. Op die manier kunnen we elk ventilatiesysteem tot in de puntjes inpassen in uw interieur. Welk type woning u ook heeft, Abati zorgt voor de geschikte oplossing.

Een uitstekende service, 7 dagen op 7

Zoals alle systemen moet ook een ventilatiesysteem goed onderhouden worden, zodat u zorgeloos kunt genieten van verse lucht in uw woning. Het onderhoud van uw ventilatiesysteem is dan ook een klus waarvoor u op Abati kunt rekenen. Bij eventuele problemen kunt u bovendien steeds vertrouwen op ons team van vakmensen: zij staan 24 uur op 24 voor u klaar, en zijn zelfs beschikbaar tijdens de weekends.

Wie een ventilatiesysteem laat plaatsen door Abati kan rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Daarenboven kunt u steeds terecht bij onze 24 uren servicedienst, zodat eventuele problemen onmiddellijk van de baan worden geveegd. Wilt u graag meer informatie over onze diensten, of zoekt u het ideale ventilatiesysteem voor uw woning? Neem dan zeker contact op met Abati uit Wilrijk!

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties