Home  »  Particulier  »  Sanitair

Enkele van onze realisaties

Brasschaat Hairstyle Van koetsem


» meer info

Ukkel Luxe-appartementen-Hyde-park


» meer info

Antwerpen Loften Schouwkensstraat


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Voor sanitair moet u bij Abati zijn


Een volledige sanitaire installatie naar uw wens

De badkamer is een van de belangrijkste plekjes in een woning. Hier kunt u immers zalig relaxen en helemaal tot rust komen. Het spreekt dan ook voor zich dat uw badkamer piekfijn in orde moet zijn; net zoals de rest van het sanitair. Van uw keuken en toilet tot het volledige netwerk van leidingen: Abati uit Wilrijk is de ideale partner voor de plaatsing van uw sanitaire installatie.

Voor ieder wat wils

Bij onze partners kunt u op zoek gaan naar de sanitaire toestellen van uw dromen. Deze werkwijze staat ons toe om iedereen wat wils te bieden, in elke mogelijke stijl en prijsklasse. Daarenboven worden onze leidingen aangelegd in moderne perssystemen en hoogwaardige materialen, zodat u gegarandeerd jarenlang zorgeloos kan genieten van uw sanitaire installatie.

Abati is ook sterk in badkamer renovaties!

In uw woning neemt de badkamer een steeds belangrijkere plaats in. In het verleden had deze kamer enkel een hygiënische functie terwijl dit nu meer en meer een plek van rust, relaxatie en wellness is. Wij hebben als Abati alle nodige kennis in huis om ook van uw badkamer een pareltje te maken. Door onze jarenlange ervaring in sanitair en verwarming kunnen wij perfect aan al uw wensen voldoen.
Wij zorgen voor uw project, het genieten laten wij dan graag aan u over!
Wat bieden wij :
  • Een totaaloplossing van start tot finish
  • Snelle en transparante offerte na een bezoek ter plekke
  • 1 aanspreekpunt
  • Alles onder 1 dak (Afbraak / Gyproc / Vloer – wand tegelwerken / Elektriciteit / Verwarming)
  • Klaar in 10 werkdagen
» Offerteaanvraag badkamerrenovatie

De klant is koning

Een kwalitatieve sanitaire installatie is erg belangrijk en bovendien absoluut onmisbaar. Daarom verzekeren wij u een vlotte en piekfijne plaatsing door ons team van vakmensen. Ondervindt u toch problemen, dan kunt u ons doorlopend bereiken: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Bij Abati bent u dus aan het juiste adres voor alles aangaande het sanitair van uw woning!


De beste materialen, een ruime keuze aan apparatuur, een vlotte en precieze plaatsing en een naservice om U tegen te zeggen: Abati staat voor kwaliteit. Naast het sanitair kunnen wij ook instaan voor uw verwarming, ventilatiesysteem of airconditioning. Wilt u graag meer weten over ons aanbod? Contacteer ons dan snel!

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties