Home  »  Particulier  »  Elektriciteit

Particulier - Elektriciteit


Elektrische installaties op uw maat

Om van uw woning een comfortabele cocon te maken is het belangrijk dat u zich hier goed voelt. Het is dan ook absoluut noodzakelijk dat alle elektrische installaties in uw huis perfect worden afgesteld op de behoeften van u en uw gezin. Voorts is een gevoel van veiligheid eveneens essentieel voor uw hele familie. Lees snel verder om te ontdekken hoe Abati dit voor u kan realiseren!

Parlofonie en videofonie voor uw veiligheid

Met een videofoon of parlofoon kunt u binnenshuis communiceren met bezoekers die bij u aanbellen. Op deze manier kunt u dus eerst controleren wie er aan uw voordeur staat alvorens deze persoon toegang te geven tot uw woning. Wilt u graag zo’n systeem laten installeren, dan kunt u hiervoor rekenen op Abati. Wij kunnen u immers helpen met de plaatsing en vervanging van videofonie- en parlofonie-installaties.

De behoeften van u en uw gezin voorop

Om uw verwarming, airco of ventilatiesysteem optimaal z’n werk te laten doen zorgt Abati er steeds voor dat onze installaties volledig worden ingesteld volgens uw wensen en noden. Daarenboven zorgen wij er ook voor dat alle elektrische benodigdheden geïnstalleerd worden. Treedt er achteraf toch een probleem op? Niet gevreesd: ook dan kunt u ons altijd bereiken via onze klantendienst welke 24/7 beschikbaar is.

Naast elektriciteit is Abati uit Wilrijk eveneens gespecialiseerd in verwarming, airconditioning, ventilatie en sanitair. Bovendien begrijpen wij maar al te goed dat een huis bovenal een thuis moet zijn, iets waar wij graag toe bijdragen. Bent u benieuwd naar onze diensten of vraagt u zich af wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met ons!

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties