Home  »  Particulier  »  Airco

Enkele van onze realisaties

Halle Appartementen-Elisa-park


» meer info

Brasschaat Hairstyle Van koetsem


» meer info

Antwerpen Loften Schouwkensstraat


» meer info
» Klik hier voor meer realisaties

Particulier - Airco


Luchtbehandeling oftewel airconditioning

Om u goed te voelen in uw woning is een aangenaam binnenklimaat erg belangrijk. Een airconditioning kan u dan ook perfect helpen om de lucht binnenshuis zo optimaal mogelijk te houden. Bij Abati te Wilrijk vindt u de geschikte airconditioning voor uw woning, inclusief een feilloze plaatsing en uitstekende naservice.

Verschillende systemen voor airconditioning

Er zijn verschillende soorten airconditioning op de markt. De juiste keuze is dan ook afhankelijk van allerlei verschillende factoren. Hoe groot is de oppervlakte waarbinnen de airconditioning werkzaam moet zijn? Wilt u een vloermodel of liever een wandmodel? Wanneer u soms door de bomen het bos niet meer ziet, dan staat Abati voor u klaar met raad en daad.

Bespaar energie, ook met uw airconditioning

Groen denken staat centraal bij Abati. Zo zorgt een energiezuinige airconditioning er niet alleen voor dat uw energiefactuur zo laag mogelijk blijft, maar spaart u ook het milieu. Bij Abati vindt u dan ook verschillende energiezuinige installaties die elk met de grootste nauwkeurigheid geplaatst worden.

Een naservice om U tegen te zeggen

Natuurlijk laten we u na de plaatsing van de airconditioning niet in de kou staan. Ons team van bekwame vakmensen staat namelijk 24 uur op 24 voor u klaar wanneer u vragen heeft of een probleem met uw airconditioning ondervindt. Zelfs in het weekend helpen wij u met plezier verder!

Naast ventilatiesystemen en verwarmings- en sanitaire installaties kan Abati ook instaan voor de airconditioning van uw woning. Duurzame installaties die bovendien zuinig omgaan met energie: da’s waar Abati zijn focus legt. Wilt u graag meer weten over onze diensten, neem dan snel contact op met ons!

Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties