Home  » 

Enkele van onze realisaties

Brasschaat Hairstyle Van koetsem


» meer info

Halle Appartementen-Elisa-park


» meer info

Ukkel Luxe-appartementen-Hyde-park


» meer info

Particulier


Uw huis wordt een echte thuis

Goed wonen begint bij comfortabel wonen. Een aangename, constante temperatuur en een gezond binnenklimaat zijn hier een erg belangrijke factor, terwijl een feilloze sanitaire installatie eveneens een cruciale rol speelt. Wilt u van uw woning een echte thuis maken, dan is Abati het bedrijf dat u nodig heeft!

Een gezond en aangenaam binnenklimaat

Abati uit Wilrijk is al vele jaren werkzaam op het vlak van verwarming, ventilatie en airconditioning. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook perfect bijstaan tijdens uw hele project, vanaf het maken van uw keuze tot de plaatsing en naservice. Daarenboven werken wij enkel met de meest kwalitatieve producten die een heuse meerwaarde zullen betekenen voor uw woonst.

Een sanitaire installatie op maat van uw woning

De badkamer, de keuken, het toilet en zelfs het volledige netwerk van leidingen: voor de plaatsing van uw sanitair moet u kunnen rekenen op een betrouwbare vakman. Abati is hiervoor dan ook het geknipte bedrijf. Bij onze partners kunt u op zoek gaan naar de toestellen van uw dromen en vervolgens zorgen onze vakmensen voor een piekfijne installatie.
Ventilatie, airconditioning, verwarming en sanitair: stuk voor stuk dragen zij ertoe bij dat u zich goed voelt in uw woning. Abati zorgt er dan ook voor dat uw huis een echte thuis wordt. Bovendien werken wij steeds volgens de hoogste kwaliteitsnormen met daarbovenop een uitstekende service die u 24/7 kunt bereiken.


Onze sectoren

Woningbouw
Appartementsbouw
Scholen
Openbare werken
Industrie
Beheer installaties