Home  » 

Openbare werken

Abati uit Wilrijk is een veelzijdig installatie- en onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in sanitair, verwarming en ventilatie. Wij zijn werkzaam binnen de particuliere sector waar we zowel nieuwbouw als renovaties verzorgen, maar werken daarnaast ook voor industriële projecten en openbare werken.

Abati en openbare werken

Naast werken aangaande sanitair, verwarming en ventilatie is Abati gespecialiseerd in gebouwbeheersystemen. Dankzij deze hoogtechnologische systemen beschikt u steeds over één centraal punt waar u een overzicht heeft van alle technische installaties in het gebouw. Voorts kunt u ook terecht bij Abati voor het vernieuwen van stookplaatsen.

Adequaat project management: onze troef

Dankzij onze jarenlange ervaring met grootschalige projecten is een efficiënt project management een van onze grootste troeven. Het leiden van complexe projecten is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij behouden steeds een duidelijk overzicht van de situatie en zorgen ervoor dat uw project wordt opgeleverd binnen de afgesproken termijnen.

Oplossingen op maat

Abati beschikt over een eigen studiedienst en speciale calculatiedienst voor openbare werken. Hierdoor kunnen wij steeds samen met de klant op zoek gaan naar de meest kwalitatieve en efficiënte oplossingen voor elk specifiek project. Wilt u graag meer informatie over onze diensten, dan kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren. Onze klantendienst is 24uur op 24 beschikbaar.