Home  » 

Ons bedrijf


Maak kennis met Abati

Abati is een veelzijdig installatie- en onderhoudsbedrijf dat het levenslicht zag in 1988. Onze firma staat voluit voor Algemeen Beheer van Alle Technische Installaties en kende sinds zijn beginjaren een ware transformatie. Zo zijn wij uitgegroeid tot een sterke onderneming die gespecialiseerd is in verwarmings- en sanitaire technieken voor een breed gamma van toepassingen.

Onze bedrijfsprincipes

Scholen, appartementen, laboratoria, kantoorgebouwen, particuliere woningen en ga zo maar voort: al verschillende decennia lang zijn wij werkzaam in een erg breed toepassingsgebied. Toch gaan we bij elk project vanuit dezelfde visie te werk, waar onder andere duurzaamheid een belangrijk onderdeel van is. Door duurzame producten te gebruiken kunt u immers optimaal genieten én draagt u tegelijk uw steentje bij aan het milieu. Wilt u graag meer weten over onze visie, neemt u dan snel een kijkje op deze pagina.

Abati staat voor kwaliteit

Uiteraard is kwaliteit een absoluut codewoord voor alles wat wij doen. De meest kwalitatieve producten, een service om U tegen te zeggen, een piekfijne installatie en gaat u zo maar verder: kiezen voor Abati is kiezen voor kwaliteit. Dit geldt trouwens eveneens voor onze werknemers. Zo biedt Abati een dynamische, aangename werkomgeving die respect toont tegenover zijn werknemers. Bent u nog op zoek naar een job in de wereld van klimatisatie en sanitair, houd dan zeker onze pagina met vacatures in de gaten.

Kort samengevat is Abati een betrouwbare vakman met een stevige portie kennis en ervaring. Zo verkregen wij reeds verschillende certificaten die u een 100% perfecte service en installatie garanderen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog!