Home  » 

industrie


Industriële projecten

Abati uit Wilrijk (Antwerpen) is een dynamische firma die gespecialiseerd is in verwarming, sanitair en ventilatie voor een breed gamma van toepassingen. Zo werkten wij reeds voor verschillende scholen en residentiële woningen, maar ook industriële projecten nemen wij graag voor onze rekening.

Abati en industrie

Volledige projecten met betrekking tot sanitair, verwarming en ventilatie kunt u overlaten aan Abati. Zo kunnen wij instaan voor het ontwerp en de installatie en verzorgen wij indien gewenst eveneens het onderhoud van deze systemen. Daarnaast vernieuwen wij ook stookplaatsen en ontwerpen wij gebouwbeheersystemen, die u in staat stellen om uw elektrische installaties optimaal te beheren.

Wij leiden uw project in goede banen

Bij Abati kunt u rekenen op een deskundige projectopvolging. Zo kunt u met al uw vragen steeds bij onze specialisten terecht en staan wij continu voor u klaar met professioneel advies op maat van uw project. Zijn er na de installatie toch nog enkele problemen? Dan kunt u beroep doen op onze spoedherstellingsdienst welke doorlopend bereikbaar is.

Uw specialist voor industriële projecten

Abati is de geschikte partner voor het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van alle sanitair, verwarming en ventilatie bij industriële projecten. Onze jarenlange ervaring stelt ons immers in staat om zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde te brengen. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u steeds vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.