Home  » 

Beheer installaties


Het beheer van technische installaties

Het beheer van technische installaties was in oorsprong de hoofdactiviteit van Abati. Ons werkgebied is ondertussen sterk uitgebreid, maar toch behoort dit algemeen beheer nog steeds tot onze specialisaties. Van eenvoudige controles tot het onderhoud, herstellingen enzovoort: Abati zorgt ervoor dat u het maximum kan halen uit uw technische installatie.

Wij zorgen voor uw verwarmings- of klimaatsysteem

Een regelmatig onderhoud zal de levensduur van uw installatie verhogen en bovendien ook het energieverbruik beperken. Voor het onderhoud van uw verwarmings- of klimaatsysteem bieden wij dan ook verschillende formules, zodat er voor elk project een geschikt onderhoudscontract is. Daarenboven beschikt Abati over een controlesysteem dat via internet eventuele problemen bij een installatie kan opsporen en melden. Op die manier kunnen we snel ingrijpen en zorgen we ervoor dat uw technische installatie steeds het hoogste rendement bereikt.

Oog voor het milieu

Uiteraard is het ons hoofddoel om de beste totaaloplossingen te bieden in sanitaire- en verwarmingstechniek. Maar dit is niet alles: we willen dit eveneens verwezenlijken op een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijke manier. U vindt bij ons dan ook een ruim aanbod aan installaties die werken met alternatieve energiebronnen zoals zonne-energie. Daarenboven proberen we het gebruik van kostbaar drinkwater te minimaliseren en waar mogelijk gebruik te maken van regenwater.

Onze visie op het beheer van uw installatie

Ervoor zorgen dat uw technische installatie optimaal functioneert terwijl er zo weinig mogelijk energie wordt verbruikt: dat is het streefdoel van Abati wat betreft het beheer van installaties. Daarenboven dragen wij het aspect kwaliteit eveneens hoog in het vaandel. Dit geldt niet enkel voor onze gebruikte materialen, maar ook voor de service die wij u bieden. Voor meer informatie kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.