Home  » 

Appartementsbouw


Appartementsgebouwen

Als veelzijdig installatie- en onderhoudsbedrijf uit Antwerpen is Abati al vele jaren actief in de wereld van verwarming, sanitair en ventilatie. Zo kunnen wij voor u volledige projecten verzorgen van begin tot eind. Bovendien realiseerden wij reeds vele grootschalige werken in appartementsgebouwen, waardoor een efficiënt project management onlosmakelijk tot onze diensten behoort.

Allerhande werken wat betreft sanitair, verwarming en ventilatie

Abati is van vele markten thuis. Zo bouwden wij een ruime ervaring op in het renoveren van stookplaatsen, maar kunnen wij eveneens instaan voor het volledige ontwerp, de installatie én het onderhoud van sanitair, verwarming en ventilatie in appartementsgebouwen. Dankzij onze hoogstaande gebouwbeheersystemen kunt u bovendien vanaf een centraal punt alle elektrische installaties in uw gebouw reguleren.

Deskundige projectopvolging

Wanneer het gaat om complexe projecten is het noodzakelijk om steeds een duidelijk overzicht te behouden. Een efficiënt project management is dan ook onmisbaar in zulke situaties. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de sector zijn strakke deadlines voor Abati geen enkel probleem. U heeft bij ons dan ook de garantie dat uw project binnen uw tijdsplanning én budget wordt opgeleverd, waarbij uiteraard steeds rekening wordt gehouden met uw kwaliteitsnormen.

Wij staan altijd voor u klaar

Abati uit Wilrijk is uw specialist wanneer het gaat om verwarming, ventilatie en sanitair bij grootschalige projecten. Daarenboven staat onze klantendienst doorlopend voor u klaar met raad en daad, ook buiten de kantooruren. Bij eventuele problemen kunt u dan ook altijd rekenen op onze spoedherstellingsdienst. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen via ons contactformulier.